Hvorfor mig og Kindgodkuren?

Jette-kingod

Jeg er en kvinde på 55 år, gift med Kurt Kingod, som er Politibetjent. Sammen har vi 5 børn. Vi bor på en nedlagt ejendom med åbne videre og masser af rummelighed.

Jeg er af sind, mild og positiv, men også stålfat og vedholden, og så er jeg så nysgerrig på andre mennesker.

I mit arbejdsliv er jeg kommet vidt omkring. Jeg har været fængselsbetjent og undervist indsatte i adfærds ændringer, i anger management og vredeshåndtering.

Alkolhol og trivsels konsulent i Vejle Kommune, hvor jeg underviste virksomheder i uddannelser af nøgle personer, der kunne tage den svære samtale og spotte mistrivsel blandt medarbejdere og kollegaer. Sund mad og bevægelse.

Ungekonsulent i Vejle jobcenter. Opstart af kurser, adfærds ændrende undervisning og støtte vejledning i det at være menneske med betydning og værdi.

Helhedsorinteret familie behandler i Hedensted Kommune. Adfærdsændrende tilgang hos udsatte familier.

Underviser på Campus Vejle. Unge frafalds truet elever der skulle vendes i døren, således at skolegangen blev mindre udfordrende i deres hverdag.

Underviser IBC Fredericia, unge støtte, vejledning og mentor opgaver

Intergartionsnet, undervisning af danske værdier og sprog. Adfærds ændrende anvisninger. Angst reduktion og andre behandlinger.

Kostvejleder Mad og psyke + kognitiv behandlinger.

Udannet i Kroppns biologi og benytter eviden i mine kostplaner.

Hypnose terapeut hos Shine Hypnose

Selvstændig siden år 2015 med Terapi/Jette Kingod

Terapi-jette-kingod
Terapi-jette-kingod-udenfor

 

Dette er et udpluk af mit erhvervs liv, udover det, har jeg som du kan se på forsiden, en masse uddannelser. Jeg elsker at kombinere min teoretiske viden, men praksis, og dermed få det bedste fra begge verdner.

Jeg har en kraftig udviklet 6 sans, den benytter jeg ofte i mine behandlinger, hvilket giver et perspektiv, eller åbner for en blind vinkel som giver en forløsning, når der bliver arbejdet ind i det ubevidste.

Min tilgang til andre mennesker er lige til, jeg er ret ukompliceret. Jeg siger hvad jeg mener, med respekt for det enkelte menneske. Jeg er blød om hjertet og kan føle og fornemme andre mennesker.